Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Zilver shampoo

Het hebben van een goed kapsel waar u blij mee bent doet wonderen voor uw zelfvertrouwen! Hierbij is de kleur van uw haar natuurlijk van groot belang. Wanneer uw recent geblondeerde haar toch iets meer oranje uitslaat, kan de paniek toeslaan. Dat is niet nodig! Met een goede zilver shampoo kan de meeste schade worden teruggedraaid. Een zilver shampoo zorgt er namelijk voor dat uw haar weer een koele tint krijgt, in plaats van een ongewenste warme gele of oranje tint. Zilver shampoo wordt daarom ook wel eens ‘no yellow’ shampoo genoemd. Als u op zoek bent naar dé perfecte zilver shampoo voor uw haar en hoofdhuid, bent u bij Salon Kraag aan het juiste adres.

Zilvershampoo

Waarom zilver shampoo gebruiken?

Zilver shampoos zijn vaak paars of blauw van kleur. Dit kleurtje ziet er niet alleen leuk uit, maar het pigment heeft ook een belangrijke functie: het zorgt ervoor dat gele en oranje tinten in het haar worden geneutraliseerd. Hierbij geldt vooral dat de paarse zilver shampoo helpt om gele tinten te neutraliseren, en blauwe zilver shampoo helpt om oranje tinten te neutraliseren. Heeft u dus last van ongewenste gele of oranje tinten in uw witte, grijze of blonde haar? Of wilt u simpelweg een koele gloed over uw haar aanbrengen? Dan is een goede zilvershampoo de shampoo waar u naar op zoek bent.

Welke zilver shampoo past het beste bij u?

Op het gebied van haarverzorgings- en stylingsproducten bestaat er geen ‘one size fits all’. Sommige producten zijn beter geschikt voor de ene haarkleur of hoofdhuid dan de andere. Over het algemeen bevatten de meeste zilver shampoos namelijk sulfaten. Deze sulfaten verwijderen het talg van het haar en de hoofdhuid, waardoor mensen met bijvoorbeeld een droge hoofdhuid beter kunnen kiezen voor een zilver shampoo zonder sulfaten. Het kan echter lastig zijn om uit te zoeken welke producten aan uw wensen kunnen voldoen. De experts van Salon Kraag helpen u hier graag bij.

Bestel uw zilver shampoo bij Salon Kraag!

Bent u die ongewenste geel- en oranjetint in uw haar ook liever kwijt dan rijk? Of wilt u uw haarkleur wat koeler maken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel direct uw producten! Ontvangt u liever eerst advies van een expert? Kom dan langs onze salon aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw perfecte kapsel!

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5
  3371 AN
  Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag
  instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529
  info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?