Specialisatie

XSARA CUT

Bij Salon Kraag bieden we de Xsara haircut, bekend van Romy via TikTok- en instagram!

De Xsara haircut is ontwikkeld door Romy, bekend van haar TikTok- en Instagram-filmpjes. Bij deze techniek wordt op basis van het haartype bepaald of het haar nat of droog wordt geknipt. Het verschil tussen de Xsara Cut en de Curlsys is dat bij de Xsara Cut niet in bundels wordt geknipt, maar massief. De vorm van het kapsel wordt rond geknipt, zowel in de lengte als in de lagen. Hiermee wordt luchtigheid en volume gecreëerd. Het is ook mogelijk om de Xsara Cut te combineren met andere krultechnieken. Wij zullen graag samen met jou kijken wat in jouw geval de beste oplossing is voor je krullen, en dit doen we op basis van jouw wensen. De Xsara Cut zal bij ons worden uitgevoerd door Irene.

Is het nog geen tijd voor een knipbeurt, maar ben je wel benieuwd hoe jij je krullen goed moet verzorgen en in model kunt brengen? Dat kan bij Salon Kraag! Met onze behandeling “Curls Styling Only” komt er geen schaar aan te pas. We bekijken je krullen en maken op basis daarvan samen met jou een plan voor de juiste verzorging. We geven de krullen een opfrisbeurt en je gaat naar huis met een dosis aan informatie over het behandelen van de krullen. We bieden de beste verzorgingsmiddelen en geven tips voor het föhnen. Na het bezoek kun je weer genieten van een volle, glanzende bos krullen!

Maak online een afspraak

Direct plannen
Krullenkapper
Kapper

Shop je favoriete producten

Perfect voor krullend haar

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

    Cart
    Chat openen
    1
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?