Specialisatie

DEVACUT

Ben je trotse eigenaar van een mooie bos krullen en laat je dit graag aan iedereen zien? Dan is DevaCut geschikt voor jou!

Bij DevaCut wordt het haar in veel lagen en rondingen geknipt. Met behulp van deze techniek zal de bos krullen voller ogen. Het haar zal droog en krul voor krul worden geknipt, Hierbij zetten we geen spanning op het haar. We doen dit om scheven krullen te voorkomen. Deze knipbeurt zal plaatsvinden door Irene!

Is het nog geen tijd voor een knipbeurt, maar ben je wel benieuwd hoe jij je krullen goed moet verzorgen en in model kunt brengen? Dat kan bij Salon Kraag! Met onze behandeling “Curls Styling Only” komt er geen schaar aan te pas. We bekijken je krullen en maken op basis daarvan samen met jou een plan voor de juiste verzorging. We geven de krullen een opfrisbeurt en je gaat naar huis met een dosis aan informatie over het behandelen van de krullen. We bieden de beste verzorgingsmiddelen en geven tips voor het föhnen. Na het bezoek kun je weer genieten van een volle, glanzende bos krullen!

Maak online een afspraak

Direct plannen
Krullenkapper
Kapper

Shop je favoriete producten

Perfect voor krullend haar

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

    Cart
    Chat openen
    1
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?