Specialisatie

GLOBAL

Beschik je over een prachtige bos krullen, maar vind je het moeilijk om deze te onderhouden? Wij helpen je graag!

Tijdens het Global Curl Concept maken we gebruik van speciale knip- en stylingtechnieken voor krullend haar. Hierbij krijg je dus niet alleen een knipbeurt, maar ook een krul-specifiek behandelplan. De techniek zorgt ervoor dat je haar minder pluist en beter doorkambaar wordt. Deze techniek wordt in droog haar toegepast en wordt uitgevoerd per krul bundel. Dit zal zorgen voor meer luchtigheid in het haar.  Je zult de salon verlaten met een frisse en glanzende bos krullen. De knipbeurt zal worden uitgevoerd door Irene.

Is het nog geen tijd voor een knipbeurt, maar ben je wel benieuwd hoe jij je krullen goed moet verzorgen en in model kunt brengen? Dat kan bij Salon Kraag! Met onze behandeling “Curls Styling Only” komt er geen schaar aan te pas. We bekijken je krullen en maken op basis daarvan samen met jou een plan voor de juiste verzorging. We geven de krullen een opfrisbeurt en je gaat naar huis met een dosis aan informatie over het behandelen van de krullen. We bieden de beste verzorgingsmiddelen en geven tips voor het föhnen. Na het bezoek kun je weer genieten van een volle, glanzende bos krullen!

Maak online een afspraak

Direct plannen
Krullenkapper
Kapper

Shop je favoriete producten

Perfect voor krullend haar

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

    Cart
    Chat openen
    1
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?