Specialisatie

CURLSYS®

Beschik je over een prachtige bos krullen die de juiste verzorging verdient? Bij Salon Kraag ga je altijd de deur uit met een volle en stralende bos krullen!

Het knippen van krullen is een vak apart, daarom maken wij gebruik van Curlsys. Dit is een geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknipconcept van Brian McLean. Bij de Curlsys wordt gebruik gemaakt van speciale scharen en technieken om zo sterke of zachte krullen met structuur te creëren. Het verdubbelt het volume terwijl we de kwaliteit van het haar behouden. De knipbeurt creëert een ‘directional swing’ en beweging, zelfs in stijlhaar.  Tijdens de Curlsys-behandeling knippen wij in nat haar en zorgen we ervoor dat er niet teveel lagen geknipt moeten worden. De Curlsys-behandeling zal bij ons worden uitgevoerd door Murielle! We kunnen je ervan verzekeren dat je met een mooie, glanzende bos krullen de deur uit stapt. Daarbij geven wij ook advies over het verzorgen van de krullen om ze zo lang mogelijk stralend te houden.

Is het nog geen tijd voor een knipbeurt, maar ben je wel benieuwd hoe jij je krullen goed moet verzorgen en in model kunt brengen? Dat kan bij Salon Kraag! Met onze behandeling “Curls Styling Only” komt er geen schaar aan te pas. We bekijken je krullen en maken op basis daarvan samen met jou een plan voor de juiste verzorging. We geven de krullen een opfrisbeurt en je gaat naar huis met een dosis aan informatie over het behandelen van de krullen. We bieden de beste verzorgingsmiddelen en geven tips voor het föhnen. Na het bezoek kun je weer genieten van een volle, glanzende bos krullen!

Maak online een afspraak

Direct plannen
Krullenkapper
Kapper

Shop je favoriete producten

Perfect voor krullend haar

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

    Cart
    Chat openen
    1
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?