Salon Kraag

Over onze salon

Al meer dan 45 jaar zijn wij trotse eigenaar van Kapsalon Denny Kraag, gelegen in Hardinxveld-Giessendam. Gedurende al die jaren hebben wij met toewijding en vakmanschap een trouwe klantenkring opgebouwd, niet alleen in de regio Gorinchem maar ook ver daarbuiten.

We hebben een goede reputatie opgebouwd. Door onze vele prijzen en erkenningen in de kappersbranche hebben we een goede basis gelegd voor ons succes. Maar wat ons echt trots maakt, is de positieve mond-tot-mondreclame van onze tevreden klanten. Hun vertrouwen en aanbevelingen hebben ons geholpen om uit te groeien tot de salon waar we vandaag de dag trots op zijn.

Ons team

Meer informatie

Onze producten

Meer informatie

Prijslijst

Meer informatie

Wij bieden moderne haarverzorging voor het hele gezin. Ons deskundige team staat klaar om u een ware metamorfose te bezorgen! Kom vrijblijvend langs voor een goed advies. We volgende laatste trends en bijscholen ons regelmatig, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in de haarmode. Ook voor bruids- en feestkapsels bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze specialisatie op het gebied van damesverzorging onderscheiden wij ons doordat wij getraind zijn als professionele barbieren.

Maak online een afspraak

Direct plannen

Referenties

Lees wat onze klanten zeggen

    Cart
    Chat openen
    1
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?