Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld Giessendam

Stylingsproducten NOIR Stockholm

Het hebben van een goed kapsel doet wonderen voor uw zelfvertrouwen! Dit ligt niet alleen aan hoe uw haar geknipt is, maar ook hoe u vervolgens zelf uw haar in model brengt. De stylingsproducten van NOIR Stockholm helpen u hier graag bij! Uw kapsel zit binnen een handomdraai zoals u dat wilt. Daarnaast zorgen de kwalitatieve ingrediënten ook voor een goede verzorging van het haar. Kortom: voor gezond en feilloos haar gebruikt u de stylingsproducten van het merk – bestel ze snel bij Salon Kraag!

Waarom de stylingsproducten van NOIR Stockholm gebruiken?

De stylingsproducten van NOIR Stockholm worden al jaar en dag gebruikt voor haarstyling door professionals en kappers. De producten bevatten geen schadelijke stoffen, zoals siliconen, sulfaten en parabenen, waardoor uw haar een flinke boost krijgt en na verloop van tijd gezonder zal zijn. Welk product het beste bij u past, hangt af van uw kapsel en uw wensen qua styling. Wilt u meer volume, of simpelweg meer textuur? Wat uw doel ook is: NOIR Stockholm heeft er een goed product voor.

Welk stylingsproduct past het beste bij u?

Op het gebied van haarstyling bestaat er geen ‘one size fits all’. Sommige producten werken beter op het ene haartype dan op het andere. Daarom is het belangrijk om u te verdiepen in de mogelijkheden qua technieken en producten. Het kan echter lastig zijn om uit te zoeken welke producten aan uw wensen kunnen voldoen. De experts van Salon Kraag helpen u hier graag bij.

Bestel uw stylingsproducten van NOIR Stockholm bij Salon Kraag!

Ook de stylingsproducten van NOIR Stockholm gebruiken om uw haar mee in model te brengen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel direct uw producten! Ontvangt u liever eerst advies van een expert? Kom dan langs onze salon aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw perfecte kapsel!

Stylingsproducten [pb-city]

Contactformulier

    Maak online een afspraak!