Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld Giessendam

Haarstyling Alterna

Komt u ook graag goed voor de dag? Uw kapsel speelt hierbij een grote rol. Met de haarstyling producten van Alterna brengt u uw kapsel iedere dag in een handomdraai helemaal in model! De kwalitatieve ingrediënten zorgen daarnaast ook voor een goede verzorging van het haar. Kortom: voor gezond en feilloos haar gebruikt u de haarstyling producten van Alterna – bestel ze snel bij Salon Kraag!

Waarom Alterna voor uw haarstyling?

De producten van Alterna worden al jaar en dag gebruikt voor haarstyling door stylisten. De producten bevatten geen schadelijke stoffen, zoals siliconen, sulfaten en parabenen, waardoor uw haar een flinke boost krijgt en na verloop van tijd gezonder zal zijn. Welk product het beste bij u past, hangt af van wat u precies wilt. Wilt u meer volume, of simpelweg meer textuur? Wat uw doel ook is: Alterna heeft er wel een product voor.

Hulp en advies nodig over de styling van uw kapsel?

Op het gebied van haarstyling bestaat er geen ‘one size fits all’. Sommige producten werken beter op het ene haartype dan op het andere. Kortom: wat voor uw vriend(in) of buurvrouw of -man werkt, werkt niet per se voor uw haar. Daarom is het belangrijk om verschillende technieken en producten uit te proberen. Het kan echter lastig zijn om uit te zoeken welke producten een kans bieden om uw haar perfect in model te brengen, zoals u dat wilt. De experts van Salon Kraag weten precies welke producten op uw wensen en haar aansluiten.

Bestel de producten van Alterna voor uw haarstyling bij Salon Kraag!

Ook de haarstyling producten van Alterna gebruiken om uw haar mee in model te brengen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel direct uw producten! Ontvangt u liever eerst advies van een expert? Kom dan langs onze salon aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw perfecte kapsel!

Haarstyling [pb-city]

Contactformulier

    Maak online een afspraak!