Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Krullenkapper

Bent u op zoek naar een krullenkapper die de kunst van krullen knippen tot in de puntjes beheerst? Dan bent u bij Salon kraag aan het juiste adres! Het bezoek aan de kapper kan voor mensen met krullen vaak een spannende ervaring zijn, gezien niet elke kapper de juiste training heeft gevolgd voor het knippen van krullen. Wij begrijpen dit volledig en daarom bieden wij gespecialiseerde krullenkappers die u met zorg en kunde kunnen bijstaan. Samen met u bekijken we welke techniek het beste past bij uw krultype en luisteren we naar uw specifieke wensen en behoeften. U kunt vertrouwen op Salon Kraag als uw betrouwbare krullenkapper, waar wij streven naar het creëren van de perfecte krullenlook die bij u past!

Krullenkapper

Verschillende technieken voor de mooiste krullen

Bij Salon Kraag zijn wij gespecialiseerd als krullenkapper. Onze toegewijde krullenkappers hebben uitgebreide trainingen gevolgd, waardoor ze niet alleen bekwaam zijn, maar ook de kunst van krullenkniptechnieken tot in de puntjes beheersen. In onze salon passen we diverse methoden toe, zoals de Curlsys, Devacut, Global, en Xsara Cut. Elke specialisatie omarmt een unieke aanpak om jouw krullen op de meest flatteuze manier tot hun recht te laten komen. Voor degenen die geen knipbeurt willen maar wel interesse hebben in het optimaal verzorgen en stylen van hun krullen, ben je bij ons eveneens aan het juiste adres. Ontdek de kunst van krullenverzorging en laat je adviseren door ons ervaren team voor een adembenemende look!

Gespecialiseerde krullenkapper bij Salon Kraag!

Zoekt u een krullenkapper? Bij Salon Kraag verwelkomen we u graag voor een complete transformatie. Laat ons toegewijde en enthousiaste team uw wensen overtreffen terwijl u geniet van een vernieuwende look. Het boeken van een afspraak is eenvoudig via onze website of neem contact op via info@salonkraag.nl. Voor directe assistentie kunt u ons bellen op (0184) 612529. Onze gespecialiseerde kappers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ervaar de kunst van professioneel haarverzorging bij Salon Kraag – waar stijl en expertise samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5
  3371 AN
  Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag
  instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529
  info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?