Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Krullen knippen Drechtsteden

Een prachtige krullenbos is iets om trots op te zijn. U besteedt er dan ook vast en zeker veel zorg aan, om uw krullen zo goed mogelijk te onderhouden. Bij Salon Kraag begrijpen wij dat. Bent u daarom op zoek naar een gespecialiseerde salon in Drechtsteden en omstreken om uw krullen te laten knippen? Wij staan voor u klaar. Onze kapsters zijn bekend met de CURLSYS-kniptechniek, waardoor u de salon verlaat met een frisse bos krullen met wel twee keer zoveel volume!

Krullen knippen

Wat is de CURLSYS-techniek precies?

CURLSYS is een speciale kniptechniek die in 1995 is uitgevonden en gepatenteerd door Brian McLean, waarbij het haar in een curve wordt geknipt. Het rond-afgeknipte haar valt vervolgens mooi met de krulrichting mee. Het resultaat: verdubbeld volume en twee keer zoveel krullen, zónder dat de natuurlijke kwaliteit van het haar verloren gaat. Deze kniptechniek is de meest gebruikte kniptechniek voor krullen in Europa.

Hoe gaan wij uw krullen in Drechtsteden knippen?

Bij de CURLSYS-techniek is het belangrijk dat het haar nat wordt gemaakt en vervolgens op de ‘normale’ manier geknipt wordt, zodat er model in zit. Daarna pakken wij onze speciale CURLSYS-schaar en gaan aan de slag met het rondknippen van uw krullen. De krullen worden geknipt ‘onder spanning’: dat betekent dat we de krul ‘uittrekken’, knippen, en weer in model laten schieten. Nadat u uw krullen heeft laten knippen in onze salon in Drechtsteden , wacht u tot het haar droog is om het prachtige eindresultaat te zien.

Ook uw krullen laten knippen in Drechtsteden door de CURLSYS-gecertificeerde kapsters van Salon Kraag?

Voordat een salon de CURLSYS-merknaam mag gebruiken, moeten kappers verschillende meerdaagse trainingen doorlopen. De kapsters van Salon Kraag hebben deze certificaten op zak en nemen graag uw krullenbos onder handen volgens deze techniek! Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak. U kunt ons vinden in onze gezellige salon te Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?