Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Kapsalon Zuid-Holland

Welkom in onze gezellige kapsalon in Zuid-Holland en omstreken! Bij ons staat een toegewijd en gespecialiseerd team klaar om u te verwelkomen en te helpen. In onze prachtige, moderne salon streven we naar niets minder dan perfectie voor uw kapsel. Samen met u nemen we de tijd om uw individuele behoeften en wensen te bespreken, zodat we een look kunnen creëren die perfect bij u past. Of het nu gaat om een verfrissende knipbeurt, een levendige kleur of een compleet nieuwe stijl, wij zijn er om u te helpen en te adviseren. Geniet van een ontspannen sfeer waarin uw haar de volledige aandacht krijgt die het verdient.

Kapsalon

Een wereld aan mogelijkheden in onze salon

Bij onze kapsalon in Zuid-Holland streven we ernaar om uw haarwensen tot in de perfectie te vervullen, en daarvoor hebben we een scala aan mogelijkheden beschikbaar. U kunt vertrouwen op de combinatie van hoogwaardige apparatuur en vakmanschap van ons ervaren team. Of u nu een nieuwe kleur wilt verkennen, een professionele föhnbeurt nodig heeft, uw krullen in de spotlight wilt zetten, of gewoon een verfrissende wasbeurt wenst, ons team staat paraat. Elk van onze deskundige kappers heeft zijn eigen specialisatie, waardoor we samen een top team vormen dat klaar is om aan elke haarbehoefte te voldoen.


De beste kapsalon in Zuid-Holland en omstreken!

Op zoek naar een goede kapsalon in Zuid-Holland en omstreken? Ontdek de ultieme kapperservaring bij ons! Bij Salon Kraag verwelkomen we u graag voor een complete transformatie. Laat ons toegewijde en enthousiaste team uw wensen overtreffen terwijl u geniet van een vernieuwende look. Het boeken van een afspraak is eenvoudig via onze website of neem contact op via info@salonkraag.nl. Voor directe assistentie kunt u ons bellen op (0184) 612529. Onze gespecialiseerde kappers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ervaar de kunst van professioneel haarverzorging bij Salon Kraag – waar stijl en expertise samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?