Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Kapper Hardinxveld

Een bezoek aan de kapper is vaak een essentieel ritueel in onze routine, en het streven naar een altijd perfect gestyld kapsel is begrijpelijk. Bij Salon Kraag in Hardinxveld begrijpen we dat het ontdekken van een nieuwe kapper een spannende ervaring kan zijn. Onze toewijding ligt in het luisteren naar uw specifieke behoeften en wensen, zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. Bij ons draait het niet alleen om knippen en stylen; het gaat erom de unieke schoonheid van elke klant naar voren te brengen. Kom binnen bij Salon Kraag en ervaar de zorg en aandacht die uw haar verdient, waarbij we streven naar de perfecte look die bij u past.

Kapper

Onze specialisaties

Stap binnen bij onze kapper in Hardinxveld waar we een uitgebreid scala aan gespecialiseerde diensten aanbieden om uw look te perfectioneren. Onze kappers zijn meesters in het knippen en kleuren, met specifieke expertise in barbierkunst voor mannenkapsels. Voor degenen met prachtige krullen hebben we ook gespecialiseerde krullenkappers, die de schoonheid van uw krullende lokken accentueren. Ons team is zorgvuldig samengesteld, met elk lid gespecialiseerd in een uniek aspect van de kapperswereld. Hierdoor vormen we samen een onverslaanbaar team. Bovendien bieden we een exclusief bruidsarrangement voor de perfecte trouwdaglook. Bij Salon Kraag combineren we vakmanschap en passie, zodat elke klant een buitengewone ervaring beleeft.

De beste kapper voor u in Hardinxveld en omstreken!

Ontdek de ultieme kapperservaring bij ons! Bij Salon Kraag verwelkomen we u graag voor een complete transformatie. Laat ons toegewijde en enthousiaste team uw wensen overtreffen terwijl u geniet van een vernieuwende look. Het boeken van een afspraak is eenvoudig via onze website of neem contact op via info@salonkraag.nl. Voor directe assistentie kunt u ons bellen op (0184) 612529. Onze gespecialiseerde kappers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ervaar de kunst van professioneel haarverzorging bij Salon Kraag – waar stijl en expertise samenkomen voor een onvergetelijke ervaring in Hardinxveld bij onze kapper!

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?