Heren knippen Drechtsteden

Bent u toe aan iets nieuws? Wilt u uw zelfvertrouwen een boost geven? Een nieuw kapsel laten knippen helpt altijd! De haarstylisten van Salon Kraag knippen dagelijks vele heren in Drechtsteden en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring ieder kapsel naar wens realiseren. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over welk kapsel goed bij u zou passen. Ook voor het trimmen of scheren van uw baard bent u bij ons aan het juiste adres.

Welk heren kapsel wilt u laten knippen in onze salon in Drechtsteden?

Wilt u uw huidige kapsel simpelweg laten bijknippen, of toch liever iets nieuws uitproberen? Bij Salon Kraag denken we graag met u mee. U kunt ervoor kiezen om uw gekozen kapsel droog te laten knippen, maar wij bieden ook luxe behandelingen inclusief wassen, stylen en scheren. Wij zorgen er graag voor dat u onze salon met een frisse look verlaat!

Scheren, trimmen, modelleren… met een croissantje erbij, misschien?

Naast het knippen van uw heren kapsel kunt u bij onze salon in Drechtsteden ook langskomen voor een scheer-, trim- of modelleerbeurt. Wij kunnen uw baard naar wens trimmen en modelleren of scheren. Hiervoor hebben wij de luxe scheerbehandeling in het leven geroepen, waarbij u heerlijk in de watten wordt gelegd. Op zaterdag van 9.00 tot 12.00 krijgt u er zelfs een croissantje en een heerlijk kopje koffie bij! Dat is nog eens een goed begin van de dag, al zeggen we het zelf…

Welk heren kapsel laat u knippen in Drechtsteden door de haarstylisten van Salon Kraag?

Onze haarstylisten weten precies wat ze met uw haardos aan moeten. Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak om uw heren kapsel in Drechtsteden te laten knippen of om uw baard te laten scheren of trimmen! U kunt ons vinden aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Heren knippen [pb-city]

Contactformulier

    Maak online een afspraak!