Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Heren knippen Dordrecht

Bent u toe aan iets nieuws? Wilt u uw zelfvertrouwen een boost geven? Een nieuw kapsel laten knippen helpt altijd! De haarstylisten van Salon Kraag knippen dagelijks vele heren in Dordrecht en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring ieder kapsel naar wens realiseren. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over welk kapsel goed bij u zou passen. Ook voor het trimmen of scheren van uw baard bent u bij ons aan het juiste adres.

Heren knippen

Welk heren kapsel wilt u laten knippen in onze salon in Dordrecht ?

Wilt u uw huidige kapsel simpelweg laten bijknippen, of toch liever iets nieuws uitproberen? Bij Salon Kraag denken we graag met u mee. U kunt ervoor kiezen om uw gekozen kapsel droog te laten knippen, maar wij bieden ook luxe behandelingen inclusief wassen, stylen en scheren. Wij zorgen er graag voor dat u onze salon met een frisse look verlaat!

Scheren, trimmen, modelleren… met een croissantje erbij, misschien?

Naast het knippen van uw heren kapsel kunt u bij onze salon in Dordrecht ook langskomen voor een scheer-, trim- of modelleerbeurt. Wij kunnen uw baard naar wens trimmen en modelleren of scheren. Hiervoor hebben wij de luxe scheerbehandeling in het leven geroepen, waarbij u heerlijk in de watten wordt gelegd. Op zaterdag van 9.00 tot 12.00 krijgt u er zelfs een croissantje en een heerlijk kopje koffie bij! Dat is nog eens een goed begin van de dag, al zeggen we het zelf…

Welk heren kapsel laat u knippen in Dordrecht door de haarstylisten van Salon Kraag?

Onze haarstylisten weten precies wat ze met uw haardos aan moeten.  Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak om uw heren kapsel in Dordrecht te laten knippen of om uw baard te laten scheren of trimmen! U kunt ons vinden aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?