Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Haar kleuren Gorinchem

Bent u toe aan iets nieuws met uw haar? Soms is alleen een knipbeurt niet genoeg. Kies er dan voor om uw haar in Gorinchem te laten kleuren door een professional! De haarstylisten van Salon Kraag helpen u graag bij het verwezenlijken van uw wensen op het gebied van uw haar. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de vele mogelijkheden: in onze salon bent u namelijk aan het juiste adres voor een grote keuze uit verschillende kleuren en tinten. Welke stijl en kleurtint het beste bij u past, bespreken wij graag met u!

Haar kleuren

Hoe wilt u uw haar laten kleuren?

We verven onze haren om verschillende redenen: de een wil juist van de grijze coupe af, terwijl de ander juist een mooie grijstint in het haar wil. Waar het uiteindelijk om draait, is dat we een mooie bos haar willen die bij onze uitstraling past. Er zijn verschillende manieren om uw droomlook te bereiken. Zo kunt u gaan voor balayage, wat een mooie, subtiele overgang van een donkere naar een lichtere haarkleur mogelijk maakt in elke gewenste kleurtint. Of misschien gaat u wel voor de sunkissed look en wilt u graag highlights of babylights laten zetten. Al deze technieken hebben verschillende resultaten: de haarstylisten van Salon Kraag adviseren graag over welke techniek het beste op uw wensen aansluit.

Waarom uw haar in Gorinchem laten kleuren door een professional?

Veel mensen besluiten om hun haar op eigen houtje te verven. Haarkleuring is echter niet zo simpel als dat het lijkt. Bij het kiezen van de verf is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van uw eigen haar. Ieder haartype is verschillend qua dikte en kwaliteit, en dus zijn sommige verfsoorten meer geschikt dan andere verfsoorten voor bepaalde haarstructuren. U wilt natuurlijk de schade aan uw haar zo veel mogelijk beperken. Daarnaast kunnen de experts van Salon Kraag u adviseren over de nazorg die u aan uw haar moet verlenen, bijvoorbeeld speciale shampoo’s, haarmaskers en hoe u de kleur het langst kunt behouden.

Ook uw haar in Gorinchem professioneel laten kleuren door Salon Kraag?

Kortom: laat uw haar in Gorinchem kleuren door een professional, ook als het niet uw eerste keer is dat u uw haar laat of gaat verven. Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak! U kunt ons vinden aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?