Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld Giessendam

Dames knippen Gorinchem

Bent u toe aan iets nieuws? Wilt u uw zelfvertrouwen een boost geven? Een nieuw kapsel laten knippen helpt altijd! De haarstylisten van Salon Kraag knippen dagelijks vele dames in Gorinchem en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring ieder kapsel naar wens realiseren. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over welk kapsel goed bij u zou passen. Weet u al precies wat u wil? Dan gaan wij direct aan de slag om uw wens realiteit te maken!

Hoe wilt u uw haar laten knippen?

De keuze is reuze! Er zijn veel variaties en mogelijkheden op de alom bekende kapsels, zoals de bob en de pony. Tegenwoordig is bijvoorbeeld de ‘boyfriend bob’ helemaal trendy, waarin een natuurlijke golf ervoor zorgt dat deze minder streng lijkt dan de normale, strakke boblijn. U kunt ook kiezen voor ‘curtain bangs’, een minder strakke variant van de klassieke pony. Natuurlijk kunt u ook uw huidige kapsel laten bijknippen. Heeft u een prachtige krullenbos? Dan kunnen wij uw haar knippen volgens de gerenommeerde CURLSYS-techniek. Kortom: uw haardos is bij ons in goede handen!

Hoe knippen wij de kapsels van de dames in onze salon in Gorinchem ?

Bij Salon Kraag in Gorinchem kunt u terecht voor verschillende behandelingen voor dames, waaronder knippen, knippen volgens de CURLSYS-techniek, föhnen en permanenten. Wanneer u uw haar laat knippen, kunt u ervoor kiezen om dit droog te laten doen of inclusief wassen en drogen. Zo kunt u genieten van een rustgevende behandeling, met als resultaat het kapsel van uw dromen!

Welk dames kapsel laat u knippen in Gorinchem door de haarstylisten van Salon Kraag?

Onze haarstylisten weten precies hoe ze uw droomkapsel werkelijkheid kunnen maken.  Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak om uw dames kapsel in Gorinchem te laten knippen! U kunt ons vinden aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Dames knippen [pb-city]

Contactformulier

    Maak online een afspraak!