Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Dames knippen Dordrecht

Bent u toe aan iets nieuws? Wilt u uw zelfvertrouwen een boost geven? Een nieuw kapsel laten knippen helpt altijd! De haarstylisten van Salon Kraag knippen dagelijks vele dames in Dordrecht en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring ieder kapsel naar wens realiseren. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over welk kapsel goed bij u zou passen. Weet u al precies wat u wil? Dan gaan wij direct aan de slag om uw wens realiteit te maken!

Dames knippen

Hoe wilt u uw haar laten knippen?

De keuze is reuze! Er zijn veel variaties en mogelijkheden op de alom bekende kapsels, zoals de bob en de pony. Tegenwoordig is bijvoorbeeld de ‘boyfriend bob’ helemaal trendy, waarin een natuurlijke golf ervoor zorgt dat deze minder streng lijkt dan de normale, strakke boblijn. U kunt ook kiezen voor ‘curtain bangs’, een minder strakke variant van de klassieke pony. Natuurlijk kunt u ook uw huidige kapsel laten bijknippen. Heeft u een prachtige krullenbos? Dan kunnen wij uw haar knippen volgens de gerenommeerde CURLSYS-techniek. Kortom: uw haardos is bij ons in goede handen!

Hoe knippen wij de kapsels van de dames in onze salon in Dordrecht ?

Bij Salon Kraag in Dordrecht kunt u terecht voor verschillende behandelingen voor dames, waaronder knippen, knippen volgens de CURLSYS-techniek, föhnen en permanenten. Wanneer u uw haar laat knippen, kunt u ervoor kiezen om dit droog te laten doen of inclusief wassen en drogen. Zo kunt u genieten van een rustgevende behandeling, met als resultaat het kapsel van uw dromen!

Welk dames kapsel laat u knippen in Dordrecht door de haarstylisten van Salon Kraag?

Onze haarstylisten weten precies hoe ze uw droomkapsel werkelijkheid kunnen maken.  Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak om uw dames kapsel in Dordrecht te laten knippen! U kunt ons vinden aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?