Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

CURLSYS Gorinchem

Heeft u een prachtige bos krullen en wilt u deze goed onderhouden? Een goede kapper die raad weet met uw haartype kan moeilijk te vinden zijn. Bij Salon Kraag vindt u gecertificeerde kappers op het gebied van de CURLSYS kniptechniek in Gorinchem en omstreken. Voordat een salon de CURLSYS merknaam mag gebruiken, moeten de kappers verschillende meerdaagse trainingen doorlopen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kapper de CURLSYS techniek goed beheerst en uw krullenbos in goede handen is!

CURLSYS

Wat is de CURLSYS techniek precies?

CURLSYS is een speciale kniptechniek die in 1995 is uitgevonden en gepatenteerd door Brian McLean. In tegenstelling tot een ‘normale’ knipbeurt, waarbij het haar wordt in- of afgeknipt, wordt het haar met CURLSYS in een curve geknipt. Het rond-afgeknipte haar valt vervolgens mooi met de krulrichting mee. Het resultaat: verdubbeld volume en twee keer zoveel krullen, zónder dat de natuurlijke kwaliteit van het haar verloren gaat. De CURLSYS techniek is geschikt voor haardossen met één type krulstructuur, maar kan ook een geschikte techniek zijn voor het creëren van meer volume bij steil haar of haar met slag.

Hoe gaan wij in Gorinchem voor u aan de slag met de CURLSYS techniek?

Ten eerste is het belangrijk om naar uw droge haar te kijken, om te zien hoe de krullen nu vallen en hoe ze zullen vallen als het geknipt wordt. Vervolgens wordt het haar nat gemaakt en op een normale manier geknipt, zodat er model in zit. Daarna pakken wij onze speciale CURLSYS schaar en gaan aan de slag met het rondknippen van uw krullen. De krullen worden geknipt ‘onder spanning’: dat betekent dat we de krul ‘uittrekken’, knippen, en weer in model laten schieten. Het prachtige resultaat van uw CURLSYS knipbeurt in Gorinchem bij Salon Kraag ziet u pas als het haar is opgedroogd.

Ook uw krullen met CURLSYS laten knippen in Gorinchem bij Salon Kraag?

Neem dan contact met ons op of maak meteen een afspraak! U kunt ons vinden aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam, waar we onze klanten uit Gorinchem en omstreken graag blij maken met een CURLSYS knipbeurt.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?