Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Barbier Zuid-Holland

In Zuid-Holland op zoek naar een toegewijde barbier? Zoek niet verder, want bij Salon Kraag ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat mannen specifieke wensen hebben als het gaat om hun kapsel, baard en snor. Daarom hebben onze professionals speciale trainingen gevolgd om zich volledig te specialiseren als barbier. Bij Salon Kraag combineren we vakmanschap met aandacht voor detail, zodat u de beste look krijgt die past bij uw haar en gezichtsbeharing. Uw wensen staan centraal, en wij gaan met enthousiasme aan de slag om een resultaat te leveren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Barbier

Onze barbiers beheersen de kunst van het vakmanschap

Als barbier in Zuid-Holland zijn wij toegewijd aan het vakmanschap van herenkapsels en gezichtshaarverzorging. Onze barbiers hebben een diepgaande kennis van diverse knip- en scheertechnieken, waardoor we in staat zijn om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om het creëren van een verfijnde snit, het zorgvuldig scheren van contouren of het stylen van gezichtshaar, wij zijn ervaren in elke facet van het barbiersambacht. Bovendien begrijpen wij het belang van baardverzorging en staan wij klaar om niet alleen te knippen en te scheren, maar ook om advies te geven over de juiste verzorging. Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van een dienst; het gaat om het bieden van een ervaring waarin aandacht voor detail en professioneel advies samenkomen.


Dé barbier in Zuid-Holland en omstreken!

Zoekt u een Barbier in Zuid-Holland en omstreken? Bij Salon Kraag verwelkomen we u graag voor een complete transformatie. Laat ons toegewijde en enthousiaste team uw wensen overtreffen terwijl u geniet van een vernieuwende look. Het boeken van een afspraak is eenvoudig via onze website of neem contact op via info@salonkraag.nl. Voor directe assistentie kunt u ons bellen op (0184) 612529. Onze gespecialiseerde kappers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ervaar de kunst van professioneel haarverzorging bij Salon Kraag – waar stijl en expertise samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?