Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Balayage Dordrecht

Balayage is inmiddels geen trend meer: al jarenlang zien we het voorbijkomen in het straatbeeld en nog steeds is het een gewilde behandeling. Wilt u ook zo’n prachtige ‘sunkissed’ haarkleur? Bij Salon Kraag bent u aan het juiste adres voor een balayage behandeling in de buurt van Dordrecht .

Balayage

Wat is balayage precies?

‘Balayager’ betekent ‘vegen’ in het Frans, en dat is nu net de essentie van de techniek. Bij een balayage behandeling in onze kapsalon in de buurt van Dordrecht brengen we de verf namelijk in vegen aan. De bovenkant van het haar heeft dan een donkerdere tint dan de lengten en de punten. Hierdoor ziet het kleurverloop van het haar er erg natuurlijk uit. Het grote voordeel van balayage tegenover andere technieken, zoals highlights, is dat u geen last zal hebben van uitgroei. Kortom: voor een natuurlijke en classy look is balayage een zeer geschikte techniek.

Hoe gaan wij in Dordrecht te werk voor een prachtige balayage?

Hoewel het aanbrengen van balayage vooral op gevoel gaat, is het wél belangrijk om te weten wat u precies wilt. Welke kleur wilt u bijvoorbeeld, en in welke tint moet het overlopen? Onze stylisten vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is (en wat helaas niet mogelijk is). Nadat er een plan van aanpak is opgesteld, gaan wij aan de slag. Vaak moet het haar eerst ontkleurd worden. Hiervoor gebruiken wij enkel producten van de hoogste kwaliteit, zodat het haar zo min mogelijk wordt beschadigd. Vervolgens brengen we de balayage aan. Na de behandeling krijgt u een kleurmasker mee, waarmee de kleur mooi behouden wordt. Zo loopt u binnen de kortste keren rond met een prachtig gekleurde haardos!  

Ook een balayage laten zetten door Salon Kraag?

Neem dan contact met ons op of maak meteen een afspraak! U kunt ons vinden aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam, waar we onze klanten uit Dordrecht en omstreken graag blij maken met een balayage kleurbehandeling.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5 3371 AN Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529 info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?