Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld Giessendam

Verzorgingsproducten Ecru

Ons haar krijgt veel te verduren op een dag: op kantoor blaast de airconditioning droge lucht en buiten zorgt uv-straling voor haarafbreuk, uitdroging en verkleuring. Zorg daarom goed voor uw haar, ook tussen de kappersbeurten door! De verzorgingsproducten van Ecru bieden een diepgaande reiniging, hydratering en verzorging voor ieder haartype: van krullenbos tot gladde lokken en van natuurlijk tot gekleurd.

Waarom Ecru voor uw verzorgingsproducten?

De verzorgingsproducten van Ecru worden al jaar en dag gebruikt en aangeraden door haarstylisten en kappers vanwege de hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten geen schadelijke stoffen, zoals siliconen en parabenen, waardoor uw haar een flinke boost krijgt en na verloop van tijd gezonder zal zijn. De verzorgingsproducten van Ecru zorgen voor haarverzorging tot in het diepste puntje. Bent u benieuwd naar de producten van Ecru en of het past bij uw haar? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Salon Kraag helpt u bij het vinden van de perfecte verzorgingsproducten

Verschillende haartypen vereisen verschillende soorten haarverzorging: er bestaat dus geen ‘one size fits all’ oplossing. Wat voor uw vriendin werkt, kan bij u juist het tegenovergestelde effect hebben. Daarnaast zijn er ook andere factoren die invloed hebben op welke haarverzorging het beste bij u past. Hierdoor kan het lastig zijn om uit te zoeken welke verzorgingsproducten van welk merk het beste bij u passen. De experts van Salon Kraag weten precies welke producten op uw wensen en haartype aansluiten. Kom eens langs in onze salon of neem contact met ons op, wij geven u graag advies.

Bestel uw verzorgingsproducten van Ecru bij Salon Kraag!

Benieuwd geworden naar de verzorgingsproducten van Ecru en of het past bij uw wensen en haartype? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel meteen uw favoriete producten! Ontvangt u liever eerst advies? Kom dan langs onze salon aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam. Samen stellen we een goed plan op voor de verzorging van uw haar. Uw haar zal u bedanken!

Verzorgingsproducten [pb-city]

Contactformulier

    Maak online een afspraak!