Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld Giessendam

Saryna Key zilver shampoo

Recentelijk uw haar geblondeerd en is het geel of oranje uitgeslagen? Geen paniek! Met de zilver shampoo van Saryna Key kan de meeste schade worden teruggedraaid. Deze verzorgende zilver shampoo zorgt er namelijk voor dat uw haar weer een koele tint krijgt, in plaats van een ongewenste warme gele of oranje tint. Voor het (online) bestellen van deze verzorgende zilvershampoo bent u bij Salon Kraag aan het juiste adres!

Waarom zilver shampoo?

Zilvershampoos zijn vaak paars of blauw van kleur. Dit pigment zorgt ervoor dat gele en oranje tinten in het haar worden geneutraliseerd. Paarse zilvershampoo helpt om doorgaans gele tinten te neutraliseren, terwijl blauwe zilvershampoo helpt om oranje tinten te neutraliseren. Heeft u dus last van ongewenste gele of oranje tinten in uw witte, grijze of blonde haar? Of wilt u simpelweg een koele gloed over uw haar aanbrengen? Dan is de zilver shampoo van Saryna Key waar u naar op zoek bent.

Waarom kiezen voor Saryna Key?

Over het algemeen bevatten de meeste zilvershampoos ingrediënten die je haar uitdrogen en beschadigen, zoals parabenen en fosfaten. Hierdoor zijn de meeste zilvershampoos niet geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een droge hoofdhuid. De zilver shampoo van Saryna Key is vrij van fosfaten en parabenen, waardoor het uiterst geschikt is voor droog, broos en beschadigd haar. In plaats van bovengenoemde schadelijke stoffen bevat de zilvershampoo natuurlijk shea butter, wat een rijke bron is van verschillende vitaminen en keratine. Zo komt u af van die hinderlijke geel- en oranjetinten zónder uw haar te beschadigen.

Bestel uw zilver shampoo van Saryna Key bij Salon Kraag!

Bent u die ongewenste geel- en oranjetint in uw haar ook liever kwijt dan rijk? Of wilt u uw haarkleur wat koeler maken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel direct uw Saryna Key zilver shampoo! Ontvangt u liever eerst advies van een expert? Kom dan langs onze salon aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij de verzorging van uw haar.

Contactformulier

    Maak online een afspraak!