Ons team

Salon Kraag heeft een jong eigentijds team waarbij iedereen eigen specialismen heeft. Het is voor ons belangrijk bij te blijven bij de hedendaagse trends en ontwikkelingen op ons vakgebied om zo kwaliteit te kunnen waarborgen. Hiervoor volgt het gehele team regelmatig cursussen en bezoeken zij andere salons om inspiratie op te doen.

Murielle Kraag
Murielle is de 2e generatie eigenaresse van Salon Kraag. Het kappervak is haar met de paplepel ingegoten door haar ouders, de oprichters van voorheen Kapsalon Denny Kraag. Murielle is all-round dames en herenkapster, gespecialiseerd in het knippen van krullen met de Curlsys techniek en kinderen zijn dol op Murielle. Daarnaast is zij professioneel visagist en trainster van de salon.
Anjelica Machielsen
Het kappersvak is Anjelica op het lijf geschreven, niet alleen door de uitstekende kapperstechnieken die zij heeft, maar Anjelica is ook nog eens erg sociaal. Binnen de salon is zij de specialist in haarkleuring en haarverlenging en weet zij alles over het barbiersvak.
Martha Moret
Als het over uiterlijke verzorging gaat is Martha de juiste persoon. Ze is sociaal betrokken bij de klanten en houdt zich het liefst bezig met het knippen en kleuren van aparte (technisch) uitdagende modellen. Het barbiersvak verstaat ze uitstekend.
Irene Kaashoek
Vanuit een snuffelstage is Irene bij ons terecht gekomen. Ze was meteen enthousiast en leergierig over het kappersvak. Sinds kort heeft zij haar kappersdiploma op zak en draait lekker mee in de salon.
Timon van der Linden
Timon loopt stage bij ons. Hij volgt de kappersopleiding en zit in zijn tweede leerjaar.