Ons team

Salon Kraag heeft een jong eigentijds team waarbij iedereen eigen specialismen heeft. Het is voor ons belangrijk bij te blijven bij de hedendaagse trends en ontwikkelingen op ons vakgebied om zo kwaliteit te kunnen waarborgen. Hiervoor volgt het gehele team regelmatig cursussen en bezoeken zij andere salons om inspiratie op te doen.

Murielle Kraag
Murielle is de 2e generatie eigenaresse van Salon Kraag. Het kappervak is haar met de paplepel ingegoten door haar ouders, de oprichters van voorheen Kapsalon Denny Kraag. Murielle is all-round dameskapster, gespecialiseerd in het kappen en scheren van heren (barbier) en kinderen zijn dol op Murielle. Daarnaast is zij professioneel visagist en trainster van de salon.
Anjelica Lanser
Het kappersvak is  Anjelica op het lijf geschreven, niet alleen door de uitstekende kapperstechnieken die zij heeft, maar Anjelica is ook nog eens erg sociaal. Binnen de salon is zij de specialist in haarkleuring en haarverlenging en sinds kort weet zij alles over het barbiersvak.
Martha Bal
Als het over uiterlijke verzorging gaat is Martha de juiste persoon. Ze is sociaal betrokken bij de klanten en houdt zich het liefst bezig met het knippen en kleuren van aparte (technisch) uitdagende modellen. Het barbiersvak verstaat ze sinds kort uitstekend.
Irene Kaashoek
Vanuit een snuffelstage is Irene bij ons terecht gekomen. Ze was meteen enthousiast en leergierig over het kappersvak. Nu heeft ze bijna haar VMBO diploma op zak en begint zij vanaf september met de kappersopleiding.