Ons team

Salon Kraag heeft een jong eigentijds team waarbij iedereen eigen specialismen heeft. Het is voor ons belangrijk bij te blijven bij de hedendaagse trends en ontwikkelingen op ons vakgebied om zo kwaliteit te kunnen waarborgen. Hiervoor volgt het gehele team regelmatig cursussen en bezoeken zij andere salons om inspiratie op te doen.

Murielle Kraag
Murielle is de 2e generatie eigenaresse van Salon Kraag. Het kappervak is haar met de paplepel ingegoten door haar ouders, de oprichters van voorheen Kapsalon Denny Kraag. Murielle is all-round dames en herenkapster, gespecialiseerd in het knippen van krullen met de Curlsys techniek en kinderen zijn dol op Murielle. Ook is zij een pro in het föhnen van het haar.
Martha Moret
Als het over uiterlijke verzorging gaat is Martha de juiste persoon. Ze is sociaal betrokken bij de klanten en houdt zich het liefst bezig met het knippen en kleuren van aparte (technisch) uitdagende modellen. Het barbiersvak verstaat ze uitstekend.
Irene Kaashoek
Vanuit een snuffelstage is Irene bij ons terecht gekomen. Ze was meteen enthousiast en leergierig over het kappersvak. Voor een prachtig blow out look moet je bij Irene zijn. Zij is gespecialiseerd in föhnen.  Haar creativiteit kan ze ook kwijt in het kleuren bij dames. Babylights zet zij dan ook vaak.  
Timon van der Linden
Timon is net klaar met zijn opleiding en staat te springen om zich in dit mooie vak zich te ontwikkelen. Hij verstaat het barbiersvak al als een echte barbier! Wil je voor wat ontspanning komen dan boek je een wasmassage bij Timon.