Salon Kraag

Passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht

Salon Kraag is al meer dan 45 jaar bekend in Hardinxveld-Giessendam en omstreken. Het begon allemaal met de passie van oprichter Denny Kraag en is uitgegroeit tot een echt familiebedrijf dat van vader op dochter is overgedragen.

CURLSYS®

Meer informatie

Barber Sisters

Meer informatie

Kleuren

Meer informatie

Bij Salon Kraag zijn passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht de kernwaarden. Ons team is altijd bezig met het ontwikkelen van de nieuwste kapperstechnieken en het volgen van de laatste trends op het gebied van persoonlijke verzorging. Bovendien gebruiken we alleen de beste producten, waaronder de professionele haarverzorgingslijnen van Joico, Rene Furterer, NOIR, Saryna Key, Hunter1114 en Gladjakkers.

Bij Salon Kraag kunt u altijd vertrouwen op hoogwaardige persoonlijke verzorging. Wij bieden diensten aan voor het hele gezin, alles onder één dak. Naast onze specialisatie in damesverzorging onderscheiden wij ons doordat wij getraind zijn als professionele barbieren.

U kunt bij Salon Kraag op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt dit gemakkelijk online doen, maar u kunt ook persoonlijk contact met ons opnemen. Als u liever zonder afspraak langs wilt komen, bent u uiteraard ook van harte welkom. Houd er wel rekening mee dat we in dat geval beperkte beschikbaarheid hebben.

Maak online een afspraak

Direct plannen

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Referenties

Lees wat onze klanten zeggen

    Cart
    Chat openen
    1
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?