Bezoek onze salon in Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld-Giessendam

Salon Kraag

Haarverzorging Rene Furterer

Ook tussen kappersbeurten door is het belangrijk om goed voor uw haardos te zorgen. Ons haar krijgt namelijk veel te verduren op een dag: op kantoor blaast de airconditioning droge lucht en buiten zorgt uv-straling voor haarafbreuk, uitdroging en verkleuring. De producten van Rene Furterer bieden haarverzorging voor ieder haartype: krul of stijl, gekleurd of naturel, beschadigd of preventief.

Haarverzorging

Waarom Rene Furterer voor uw haarverzorging?

De producten van Rene Furterer worden al jaar en dag gebruikt voor haarverzorging en -styling door haarstylisten en kappers vanwege de hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten geen schadelijke stoffen, zoals siliconen en parabenen, waardoor uw haar een flinke boost krijgt en na verloop van tijd gezonder zal zijn. Weg met dat doffe, platte kapsel: Rene Furterer zorgt voor haarverzorging tot in het diepste puntje. Bent u benieuwd naar de producten van Rene Furterer en of het past bij uw haarwensen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

De specialisten van Salon Kraag geven graag advies

Op het gebied van haarverzorging bestaat er geen ‘one size fits all’. Verschillende haartypen vereisen verschillende soorten haarverzorging. Daarnaast zijn er ook andere factoren die invloed hebben op welke haarverzorging het beste bij u past, zoals gebleekt en/of geverfd haar. Hierdoor kan het wel eens lastig zijn om uit te zoeken welke producten van welk merk het beste bij u passen. De experts van Salon Kraag weten precies welke producten op uw wensen en haar aansluiten. Bent u dus nog niet zeker van uw zaak? Kom dan eens langs in onze salon, wij geven u graag advies.

Bestel de producten van Rene Furterer voor uw haarverzorging bij Salon Kraag!

Overtuigd van de kracht van Rene Furterer voor uw haarverzorging? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel uw producten! Ontvangt u liever eerst advies van een expert? Kom dan langs onze salon aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam. Samen stellen we een goed plan op voor de verzorging van uw haar.

Webshop

Shop je favoriete producten

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten die het haar natuurlijk ondersteunen. Wil jij thuis ook goed voor je haar zorgen? Shop dan onze producten.

Salon Kraag

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  Salon Kraag

  Contact

  Klein Diepje 5
  3371 AN
  Hardinxveld-Giessendam

  facebook/SalonKraag
  instagram/salonkraag

  Afspraak maken

  (0184) 612 529
  info@salonkraag.nl

   Cart
   Chat openen
   1
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?