Salon Kraag
Klein Diepje 5
3371 AN Hardinxveld Giessendam

Haarproducten Mr Smith

Ons kapsel is een belangrijk deel van ons uiterlijk: geen wonder dus dat we er graag tijd aan besteden om goed voor de dag te komen. Daarnaast is het ook belangrijk om er goed voor te zorgen. Ons haar krijgt namelijk veel te verduren op een dag: denk aan droge aircolucht of felle uv-straling. De haarproducten van Mr Smith bieden goede haarverzorging voor ieder haartype én verschillende stylingsproducten. Gezond en mooi haar gaan hand in hand!

Waarom Mr Smith voor uw haarproducten?

Deze haarproducten worden al jaar en dag gebruikt voor haarverzorging en -styling door haarstylisten en kappers vanwege de hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten namelijk geen schadelijke stoffen, zoals siliconen, sulfaten en parabenen, waardoor uw haar een flinke boost krijgt en na verloop van tijd gezonder zal zijn. Er bestaat echter geen ‘one size fits all’. Verschillende haartypen vereisen verschillende soorten haarverzorging. Weet u niet welk product het beste bij uw haar past? Wij geven u graag advies.

Kom goed voor de dag met de stylingsproducten van Mr Smith

Met de haarstyling producten van dit merk brengt u uw kapsel iedere dag in een handomdraai helemaal in model. Ook deze producten zijn vrij van sulfaten, siliconen en parabenen, waardoor ze bijdragen aan een gezonde haardos. Welke stylingsproducten bij u passen, hangt af van wat u ermee wilt doen. Wilt u graag meer volume of simpelweg meer textuur aanbrengen? Wat het ook is, er zit zeker een product voor u tussen. Bekijk ons assortiment snel in onze webshop.

Bekijk snel het assortiment van Salon Kraag in de webshop!

Kortom: voor gezond en feilloos haar gebruikt u de haarproducten van Mr Smith! Neem eens een kijkje in onze webshop en bestel direct uw producten. Ontvangt u liever eerst advies van een expert? Kom dan langs onze salon aan het Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het bereiken van uw perfecte kapsel!

Haarproducten [pb-city]

Contactformulier

    Maak online een afspraak!